From Darkness to Light
 
Introduction
director's desk
director's desk
Aims and Objectives
Admission
Curricular Activities
House System
Curriculum
School Calender
Activities
Workshops
Circulars
Kindergarten
Annual Day
Sports
S.M.C
Zonal Competitions
C.B.S.E results
Examination
Tribute to sir
Physiotherapy center
Holiday's Homework
EWS
Farewell
Health Champs
Revision Test
Online Result
Online Fee Payment

Dear Parents,

Summer Holidays Homework is an initiative on our part, to inculcate innovativeness, creativity and interest in the tasks assigned to our students. It will not only enable them to recapitulate what was taught but will also help them to connect themselves to the various learning processes. Please ensure that your child completes the assignments neatly. It will be graded and will be included in the 'Periodic Test' for Term I.

HOLIDAY HOMEWORK

2018 - 2019

CLASS I CLASS II
CLASS III CLASS IV
CLASS V CLASS VI
CLASS VII CLASS VIII
CLASS IX

CLASS X

CLASS X-I.T

CLASS X-HINDI

CLASS XI-SCIENCE

CLASS XI-COMMERCE

CLASS XII

CLASS XII-H.Sc. & P.Ed.

CLASS XII-ACCOUNTS

ASSIGNMENTS HOLIDAY HOMEWORK

2018 - 2019

These assignments will be done in the holiday homework Notebook.

CLASS III CLASS IV
CLASS V CLASS VI
CLASS VII CLASS VIII
CLASS IX CLASS X

CLASS XI-SCIENCE

CLASS XI-COMMERCE

CLASS XII-SCIENCE

CLASS XII-COMMERCE

Study Schedule

During the holidays, Students are supposed to follow the study schedule as given below.

SCHOOL DAYS NON-SCHOOL DAYS
5:00 AM TO 6:00 AM ( 1 Hr.)
5:00 A.M TO 8:00 AM (3 Hrs.)
9:00 A.M TO 11:00 AM (2 Hrs.)
12:00 NOON TO 2:00 PM (2 Hrs.)
4:00 PM TO 7:00 PM (3 Hrs.)
5:00 PM TO 8:00 PM (3 Hrs.)
8:30 PM TO 11:00 PM (2.30 Hrs.)
8:30 PM TO 11:00 PM (2.30 Hrs.)

Total Study Hours

School Days : 6.30 Hrs.

Non-School Days : 12.30 Hrs.