From Darkness to Light
 

 

 

 

DATESHEET FOR CYCLE/PERIODIC TEST

(2017 - 18)

Class X & XII

Date

Day

X

XII

24.10.2017

Tuesday

English

English

30.10.2017

Monday

Social Science

Accounts/Physics

6.11.2017

Monday

Hindi

B.St./Chemistry

13.11.2017

Monday

Mathematics

Maths/I.P.

20.11.2017

Monday

Science

Bio./Comp Sc./Eco.

27.11.2017

Monday

-----

P.Ed./H.Sc.

FIRST PERIODIC TEST – Date Sheet (2017 - 18)

Classes IX - X

Date

Day

IX X

10.07.2017

Monday

Hindi Mathematics

17.07.2017

Monday

Social Science Science

24.07.2017

Monday

Mathematics Hindi

31.07.2017

Monday

Science English

09.08.2017

Wednesday

English Social Science

FIRST PERIODIC TEST – Date Sheet (2017 - 18)

Classes I to V

Date

Day

I
II
III
IV

V

17.07.2017

Monday

English
English
Maths
English
Hindi

24.07.2017

Monday

Hindi
Hindi
Hindi
E.V.S
Maths

31.07.2017

Monday

Maths
Maths
E.V.S
Hindi
English

09.08.2017

Wednesday

E.V.S
E.V.S
English
Maths
E.V.S

21.08.2017

Monday

G.K
G.K
G.K
G.K
G.K

FIRST PERIODIC TEST – Date Sheet (2017 - 18)

Classes VI to VIII

Date

Day

VI VII

VIII

08.05.2017

Monday

G.K Sanskrit G.K

10.07.2017

Monday

Hindi Science Social Science

17.07.2017

Monday

Mathematics Social Science Mathematics

24.07.2017

Monday

Science Hindi English

31.07.2017

Monday

English Mathematics Hindi

09.08.2017

Wednesday

Social Science English Science

21.08.2017

Monday

Sanskrit G.K Sanskrit

28.08.2017

Monday

Computer Computer Computer

FIRST PERIODIC TEST – Date Sheet (2017 - 18)

Class XII

Date

Day

XII

24.04.2017

Monday

English

1.05.2017

Monday

Chem./B.St.

8.05.2017

Monday

Bio./Comp Sc./Eco.

11.05.2017

Thursday

Maths/I.P.

6.07.2017

Thursday

P.Ed./H.Sc.

10.07.2017

Monday

Physics/Accounts

 

BOOK LIST OF CLASS XII SESSION 2017-18

 

Study Schedule

During the holidays, Students are supposed to follow the study schedule as given below.

SCHOOL DAYS NON-SCHOOL DAYS
5:00 AM TO 6:00 AM ( 1 Hr.)
5:00 A.M TO 8:00 AM (3 Hrs.)
9:00 A.M TO 11:00 AM (2 Hrs.)
12:00 NOON TO 2:00 PM (2 Hrs.)
4:00 PM TO 7:00 PM (3 Hrs.)
5:00 PM TO 8:00 PM (3 Hrs.)
8:30 PM TO 11:00 PM (2.30 Hrs.)
8:30 PM TO 11:00 PM (2.30 Hrs.)

Total Study Hours

School Days : 6.30 Hrs.

Non-School Days : 12.30 Hrs.

ORIENTATION PROGRAMME FOR CLASS IX & X

The CBSE has introduced Grading System for class IX & X. The present batch of class X will have the Board exam in the session 2010 - 2011, marks will be replaced by Grades .

Orientaion (Click here to see details). For details please refer to CCE corner at www.cbse.nic.in

 

Introduction
director's desk
director's desk
Aims and Objectives
Admission
Curricular Activities
House System
Curriculum
School Calender
Activities
Workshops
Circulars
Kindergarten
Annual Day
Sports
S.M.C
Zonal Competitions
C.B.S.E results
Examination
Tribute to sir
Physiotherapy center
Holiday's Homework
EWS
Farewell
Health Champs
Revision Test
Online Result
Online Fee Payment